LİSANSÜSTÜ DERS KAYITLARI HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU!

ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

Covid-19 pandemisi nedeniyle kampüse gelmeden program kayıtlarınızın sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için program kayıtlarınız uzaktan yapılacaktır.
Program kaydını öğrenci otomasyonundan yapan öğrencilerin, program kaydını yaptığını gösteren "Program Kayıt Formu"nu imzaladıktan sonra tarayıp (varsa katkı payı/öğrenim ücreti ödemesini yaptığını gösterir belgelerinin / dekontlarının taranmış haliyle birlikte) dijital ortamda aşağıda belirtilen ilgili program sorumlularının e-posta adreslerine en geç 12/10/2020 tarihi 12:00'a kadar göndermesi gerekmektedir. Program kayıt evraklarını göndermeyen öğrencilerin program kayıtları onaylanamamaktadır. Program kaydı onaylanmayan öğrencinin kaydı yapılmamış sayılır.
Program kayıtlarını ilk defa yapacaklar ayrıntılı bilgi için Sosyal Bilimler Enstitüsü’nün websitesinde yayınlanan bilgilendirme metninden yararlanabilirler.

Önemle duyurulur.

Tezli Yüksek Lisans Sorumlusu: edayilmaz@hacettepe.edu.tr

Tezsiz Yüksek Lisans Sorumlusu: asucanodcikin@hacettepe.edu.tr

Doktora Sorumlusu: yasemin.colak@hacettepe.edu.tr