Kep ve Cübbe Hk.

2023-2024 Eğitim Dönemi Mezuniyet Törenine Katılacak Öğrencilerimizin Dikkatine

Üniversitemiz 2023-2024 eğitim dönemi mezuniyet törenlerine katılacak öğrencilerimizin; fakülte, enstitü ve meslek yüksekokullarından, törenlerde kullanmak için teslim almak istedikleri kep, cübbe ve şallar (takım halinde) için Üniversitemizin Halk Bankası Hacettepe Ankara Şubesi nezdinde yer alan TR11 0001 2001 5410 0006 0003 76 iban numaralı hesabına (alıcı: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİ. BŞK., açıklama: ad-soyad-tckn-cübbe bedeli) 580-TL depozito ücreti yatırıp dekontu (ATM bilgi fişleri geçerli değildir) ve bilgilendirme formunu fakülte, enstitü ve meslek yüksekokuluna teslim etmeleri gerekmektedir.

Törenlerin ardından, kep, cübbe ve şallarla (takım halinde ve eksiksiz bir şekilde) birlikte depozito iade formu doldurarak fakülte, enstitü ve meslek yüksekokullarına teslim eden öğrencilerimizin ücret iadeleri formda yer alan iban bilgileri doğrultusunda kendi hesaplarına gerçekleştirilecektir.

Kep ve cübbe depozito bedellerinin iadesinin gerçekleşmesi için T.C. kimlik numarası ile IBAN’ın uyuşması gerekmektedir.(Bizzat şahsınıza ait IBAN olmalıdır.)

Kep ve cüppeler yukarıda yer verilen belgeler ile imza karşılığında Arş.Gör. Asucan Odçıkın Öztürk'den teslim alınacaktır.

Bilgilendirme Formu İçin Tıklayınız.

Depozito İade Formu İçin Tıklayınız.