2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında kayıt dondurmak isteyen öğrenciler Anabilim Dalımıza 17.03.2023 tarihine kadar bu bağlantıda yer alan dilekçeyle başvuru yapabileceklerdir.

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında kayıt dondurmak isteyen öğrenciler Anabilim Dalımıza 17.03.2023 tarihine kadar dilekçeyle başvuru yapabileceklerdir. İlgili dönem, eğitim-öğretim süresi ile toplam kayıt dondurma süresinden sayılmayacak; tezi/sanat çalışması hakkında tez savunma sınav jürisi tarafından ek düzeltme süresi verilen lisansüstü öğrenciler ile tez teslim aşamasında olan lisansüstü öğrenciler de bu haktan yararlanabileceklerdir. Kayıt dondurma talebinde bulunacak öğrencilerin program kaydı yaptırması zorunluluğu bulunmamaktadır.

Dilekçe