Üç Ders Sınavı Hakkında

Üniversitemizin 2021/2022 Akademik Takvimine göre Mezuniyetine en fazla üç dersi kalan öğrencilerin sınavları 27 Eylül 2021-1 Ekim 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Üç ders sınavına girmek isteyen öğrencilerimizin bölüm sayfamızda yer alan dilekçe örneğini bilgisayar ortamında eksiksiz doldurup imzaladıktan sonra en geç 24 Eylül Cuma günü saat 17.00’a kadar duygukaraoglan@hacettepe.edu.tr mail adresine iletmeleri gerekmektedir. Danışman Onayı kısmına ise Danışmanınızın ismini yazmanız yeterlidir. Onay için danışmanlarınıza iletilecektir. Başvuru dilekçesinde ise sınavına girilecek derslerin transkriptte yer alan nihai notu yazılmalıdır.

Üniversitemizin 2021/2022 Akademik Takvimine göre Mezuniyetine en fazla üç dersi kalan öğrenciler 27 Eylül-1 Ekim 2021 tarihlerinde yüz yüze gerçekleştirilecek olan üç ders sınav programı dosyasına buradan ulaşabilirler.